lunes, 23 de noviembre, 2020  |  
Almassora inverteix 400.000 euros en la creació d’un circuit infantil per millorar l’accessibilitat Almassora inverteix 400.000 euros en la creació d’un circuit infantil per millorar l’accessibilitat

- 22 noviembre, 2020 -

La Regidoria de Serveis Públics de l'Ajuntament d'Almassora ha invertit en l'obra adaptada al carrer Pepe Clausell, al costat del parc de Pesudo Almassora inverteix 400.000 euros en la creació d’un circuit infantil per millorar l’accessibilitat

La Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Almassora ha invertit en l’obra adaptada al carrer Pepe Clausell, al costat del parc de Pesudo

Castellón Información

La Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Almassora ha invertit 40.000 euros en la creació d’un circuit infantil adaptat al carrer Pepe Clausell, al costat del parc de Pesudo. Els treballs, que van començar la setmana passada, estaran acabats a principis de desembre. El circuit serà adaptat ja que complirà amb la norma d’accessibilitat quant a pendents. A més, l’espai comptarà amb diferents tipus de paviments que permetran a les persones amb cadira de rodes experimentar amb les textures al llarg del passeig.

Cal destacar que el consistori ha triat aquest punt del carrer Pepe Clausell, en els voltants del parc de Pesudo, amb l’objectiu d’incrementar l’oferta esportiva i familiar de la zona. D’aquesta manera, aquest punt d’Almassora comptarà amb aquest circuit infantil adaptat, la ruta per a passejar, el gimnàs amb barres i màquines, el carril bici, el skate park, etc. En definitiva, un perímetre als afores de la localitat perquè les famílies puguen gaudir a l’aire lliure de tota mena d’activitats, més si cap amb la situació actual amb la Covid-19.

El recinte comptarà amb un itinerari accessible que s’elevarà fins a una altura màxima de 1,80 metres, al costat del punt més alt hauran dos ponts de fusta amb un pas inferior. A més, el circuit comptarà amb huit panells de diferents textures que permetran explorar-les amb el pas, sobretot a les persones amb cadira de rodes.

D’altra banda, el circuit tindrà dos tobogans, un senzill i un doble, aquest últim permetrà que persones que necessiten companyia puguen usar-ho. A més, el recinte comptarà amb una corda de grimpar i una conillera, tub redó que travessa el talús. Els talussos aniran acompanyats de vegetació d’acord amb el context del parc i del passeig.

Finalment, el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha declarat que és una proposta que “teníem damunt de la taula des de fa temps i per fi hem pogut fer-la realitat, les famílies d’Almassora comptaran abans de l’any que ve amb un espai més en la zona del parc de Pesudo perquè els menors i les persones en cadira de rodes gaudisquen a l’aire lliure” . 

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario