Viernes, 23 de octubre, 2020  |  
Almassora obri aquest divendres el termini d’inscripcions per a les classes de la UNED Sènior el divendres Almassora obri aquest divendres el termini d’inscripcions per a les classes de la UNED Sènior el divendres

- 23 septiembre, 2020 -

Els interessats comptaran amb un període de matriculació que va des de divendres 25 de setembre fins al dimarts 13 d'octubre Almassora obri aquest divendres el termini d’inscripcions per a les classes de la UNED Sènior el divendres

Els interessats comptaran amb un període de matriculació que va des de divendres 25 de setembre fins al dimarts 13 d’octubre

Castellón Información

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Almassora obrirà aquest pròxim divendres el termini per a les inscripcions a les classes de la UNED Sènior. Les persones interessades comptaran amb un període de matriculació que va des de divendres que ve 25 de setembre fins al dimarts 13 d’octubre. L’alumnat gaudirà d’11 assignatures repartides en dos quatrimestres, amb horari de les 17.00 hores fins a les 20.00 hores, tots els dilluns i dimecres a l’Aula de Formació de la tercera planta del consistori.

Els veïns interessats a participar en les classes de la UNED Sènior hauran de pagar la taxa de 140 euros, per a això, hauran de realitzar una transferència en la Caixa Rural Sant Josep d’Almassora, al número de compte que comunicarà l’organització del curs. Cal recordar que per a formalitzar la matriculació han de presentar en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) del consistori els següents requisits: la sol·licitud de la matrícula, una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat (DNI), dos fotografies grandària carnet i el justificant de transferència bancària.

A més, cal destacar que cada dilluns i dimecres el professorat impartirà classes de 50 minuts des de les 17.00 fins a les 20.00 hores, amb un descans des de les 18.40 fins a les 19.10 hores. D’aquesta manera, durant el primer quatrimestre, els assistents gaudiran els dilluns de fronteres del pensament a càrrec de Cèlia Usó, musicoteràpia amb Vanessa Vida i de les classes d’anglés de David Monferrer. Així, els dimecres l’alumnat treballarà valencià amb Carmina Burdeus, ioga amb María José Vallés i ‘una finestra a la mar’ amb Daniel Ribes.

D’altra banda, durant el segon quatrimestre l’alumnat de la UNED Sènior comptarà els dilluns amb classes d’italià a càrrec d’Inma Notari i Noelia Marco, també amb normativa i urbanisme valencià sota la tutela de Montse Paricio i tecnologies en els mòbils per a tancar la jornada del dilluns amb Esther Edo. Per a finalitzar, els dimecres Mariló Limo farà classes de llatí, Primitiu de patrimoni material i immaterial de Castelló i Almudena Adame de valencià.

Finalment, la regidora d’Educació, Raquel Barberà, ha afirmat que “recuperar la UNED Sènior és una notícia molt positiva per als nostres majors, mentre les autoritats sanitàries ens ho permeten continuarem amb aquestes classe, per a això, hem elaborat un pla de seguretat per a evitar contagis i que l’alumnat estiga el més protegit possible a les aules”, ha afirmat l’edil.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *