Sábado, 15 de agosto, 2020  |  
L’Ajuntament d’Almassora registra 285 sol·licituds per a la incorporació de 10 nous agents de la Policia Local L’Ajuntament d’Almassora registra 285 sol·licituds per a la incorporació de 10 nous agents de la Policia Local

- 9 julio, 2020 -

Els serveis tècnics municipals revisen les al·legacions dels 84 candidats no admesos i busquen data per a les proves L’Ajuntament d’Almassora registra 285 sol·licituds per a la incorporació de 10 nous agents de la Policia Local

Els serveis tècnics municipals revisen les al·legacions dels 84 candidats no admesos i busquen data per a les proves

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha registrat 285 sol·licituds per a les proves que permetran la incorporació de 10 nous agents a la Policia Local del municipi. En l’actualitat, els serveis tècnics municipals revisen les al·legacions dels 84 candidats no admesos per incomplir algun dels requisits. La publicació del llistat definitiu suposarà també la publicació de la data per a les proves.

Els tràmits per a l’ampliació de la plantilla de la Policia Local es van suspendre al març per l’entrada en vigor de l’estat d’alarma. Amb la recuperació de l’activitat, el consistori pretén cobrir set places per torn lliure mitjançant sistema d’oposició i tres per mobilitat mitjançant concurs.

Les places convocades i no cobertes per mobilitat s’oferiran al torn lliure. D’aquestes places queden reservades el 30% per a les dones que concórreguen al procediment amb la següent distribució: dos per al torn lliure i una per a mobilitat atés que no hi ha un 40% de places en la plantilla de Policia Local que estiguen ocupades per dones. Cal assenyalar que al concurs per mobilitat estan admeses les 12 persones sol·licitants.

El procediment de selecció del torn lliure per oposició inclou proves selectives (alçada, prova psicotècnica, proves d’aptitud física, qüestionari, reconeixement mèdic, exercici pràctic sobre el programa o temari i entrevista personal). En el cas del concurs en torn de mobilitat, el tribunal valorarà els mèrits al·legats. Prèviament, les persones aspirants hauran de superar les proves psicotècnica i mèdica, d’acord amb el que s’estableix per al torn lliure.

Tal com han indicat els tècnics municipals, la publicació del llistat definitiu d’admesos i exclosos coincidirà també amb la publicació de la data i el lloc de les primeres proves que, previsiblement, es duran a terme en el pavelló poliesportiu La Garrofera. El consistori necessita un espai amb capacitat per a al voltant de 300 persones que puguen guardar la distància de seguretat en relació a la pandèmia de coronavirus.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *