Sábado, 23 de marzo, 2019  |  
L’Ajuntament d’Almassora ajuda, junt a la Cambra de Comerç, a millorar les vendes dels establiments locals L’Ajuntament d’Almassora ajuda, junt a la Cambra de Comerç, a millorar les vendes dels establiments locals

- 13 junio, 2018 -

Els locals se sotmeten a un exhaustiu estudi que definirà millores en la presentació dels productes i en la seua imatge exterior L’Ajuntament d’Almassora ajuda, junt a la Cambra de Comerç, a millorar les vendes dels establiments locals

Els locals se sotmeten a un exhaustiu estudi que definirà millores en la presentació dels productes i en la seua imatge exterior

Castellón Información

Fins a una desena de comerços d’Almassora es beneficiaran de la minuciosa anàlisi que els experts de la Cambra de Comerç de Castelló duran a terme en els seus locals a fi d’introduir millores que permeten incrementar les vendes. L’actuació està inclosa en el Pla d’Innovació Comercial 2018, impulsat per la Conselleria d’Economia Sostenible amb el suport de la Regidoria de Comerç, el responsable del qual, Roger Beltrán ha destacat que “l’assessorament i els consells que rebran els empresaris tenen un gran valor que, a més d’estimular l’entrada de clientela, ajuden a definir millor l’especialitat de cada negoci i a arribar millor al seu públic”.

No en va cadascuna de les anàlisis de punt de venda que realitza la Cambra de Comerç de Castelló està valorat en 1.200 euros -és gratuït per als professionals adherits al pla. L’informe final ve acompanyat d’un pla i de més de 100 pàgines amb propostes de millora que van des de la imatge exterior fins a la distribució del mobiliaris i la presentació de productes a l’interior dels establiments. Així mateix, l’estudi determina com aplicar tècniques de comunicació (tant tradicional com per mitjans digitals) i com utilitzar recursos com la il·luminació o la cartelleria per a arribar millor al client.

Així doncs, comerços especialitzats en calçat, electrodomèstics i informàtica, alimentació d’animals, perfumeria i puericultura situats a Almassora ja es beneficien d’aquest Pla d’Innovació Comercial. Com ha explicat Beltrán “les accions estan orientades al fet que la inversió necessària per a implementar aquests canvis siga nul·la o molt baixa, de manera que les i els comerciants puguen apreciar els beneficis a curt termini”.

A més de l’anàlisi de punt de venda, el programa contempla també accions formatives com el curs de Màrqueting en el Punt de Venda celebrat el passat mes de maig. Els empresaris participaran en altres dos cursos que s’impartiran al llarg de l’any en dependències municipals, en un horari adaptat a les seues necessitats.
Aquestes actuacions se sumen al curs d’aparadorisme impartit per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Almassora. Des de la posada en marxa, s’han unit a la iniciativa una vintena de xicotetes empreses locals, les qual es beneficien ara també d’aquest pla d’innovació.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *