Jueves, 25 de abril, 2019  |  
L’Ajuntament d’Almassora reforça la neteja ampliant en un 13% els contenidors de recollida d’envasos L’Ajuntament d’Almassora reforça la neteja ampliant en un 13% els contenidors de recollida d’envasos

- 8 noviembre, 2018 -

Acorda amb FCC la instal·lació de 19 nous punts entre la platja i zona urbana L’Ajuntament d’Almassora reforça la neteja ampliant en un 13% els contenidors de recollida d’envasos

Acorda amb FCC la instal·lació de 19 nous punts entre la platja i zona urbana

Castellón Información

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha avançat l’acord aconseguit amb l’empresa FCC, a través de Ecoembes, per a l’ampliació de la dotació de contenidors de recollida d’envasos lleugers. L’objectiu d’aquest increment del 13,6% de dipòsits passa per acabar amb la saturació que pateixen les zones amb major volum de recollida i així contribuir a la neteja del casc urbà i la platja.

La instal·lació de 19 nous punts de recollida selectiva se sumisca a un part de 120 contenidors corresponents a aquesta fracció. Els criteris utilitzats per a l’elecció de les ubicacions són completar punts on ja hi ha contenidors d’altres tipus de recollida i reforçar ubicacions on és necessari ampliar a causa de la quantitat de residus dipositats en aquestes zones.

Segons ha indicat Galí, 16 dels nous punts estaran situats en el casc urbà i els tres restants es distribuiran entre el camí Benafelí, el passeig marítim i l’avinguda Mediterrània. Les zones triades del casc urbà són: encreuament de carrer Sant Cristóbal i Darremur, Boqueres (2), Juan d’Àustria, avinguda de Castelló, Dos de Maig, Constitució Espanyola, Santa Creu, plaça Botànic Calduch, Sant Martín, València, Sant Lluís, Sant Jaume, Arboleda, plaça d’Espanya i la cantonada entre Sant Crist i Sant Enric.

“L’increment de la conscienciació ciutadana per reciclar, unit a les campanyes que hem llançat des de l’Ajuntament d’Almassora i al creixement del nostre municipi, provoca que els contenidors de recollida de selectiva estiguen sovint desbordats, d’ací la nostra intenció d’obrir nous punts i evitar que la via pública s’embrute de plàstics de tot tipus”, ha assenyalat l’alcaldessa.

Més papereres

A l’increment dels punts de recollida de reciclatge se sumarà la instal·lació de 61 papereres la setmana vinent amb una inversió de 4.749,8 euros a càrrec del Servei Municipal de Manteniment i Logística. A més dels punts detectats pel consistori, l’Ajuntament ha obert un canal de participació ciutadana a través de les xarxes socials perquè el veïnat envie les seues propostes.

En el mateix sentit, l’edil ha recordat que l’Ajuntament d’Almassora assumirà la totalitat de l’increment dels costos de la recollida i tractament de les brosses en 2019. per a no repercutir-ho en el rebut que paguen els usuaris.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *