Viernes, 24 de mayo, 2019  |  
La Fira Orienta’t arriba a Almassora la setmana vinent dirigida a l’estudiantat d’ESO i Batxillerat La Fira Orienta’t arriba a Almassora la setmana vinent dirigida a l’estudiantat d’ESO i Batxillerat

- 8 marzo, 2019 -

L'esdeveniment oferirà informació sobre itineraris professionals i acadèmics en les comarques de Castelló La Fira Orienta’t arriba a Almassora la setmana vinent dirigida a l’estudiantat d’ESO i Batxillerat

L’esdeveniment oferirà informació sobre itineraris professionals i acadèmics en les comarques de Castelló

Castellón Información

El regidor de Joventut, Xavier Trenco, ha presentat la pròxima edició de la Fira Orienta’t, la qual arribarà al municipi els pròxims dimecres 13 i dijous 14 de març. Gràcies a aquest esdeveniment l’estudiantat de l’última etapa d’Educació Secundària Obligaria (ESO) i de Batxillerat podrà conéixer els diferents itineraris professionals i acadèmics que té a disposició a les comarques de Castelló.

Així mateix, està prevista la presència en el Espai Mercat de cossos com la Policia Local o el Consorci Provincial de Bombers, a més de la de centres d’idiomes i altres especialitats complementàries. La finalitat és que “els i les joves tinguen tota la informació a l’hora de decidir com serà el següent pas que donaran quant a la seua formació i que vegen clarament les oportunitats professionals que generarà cada estudi”, com ha explicat el  Trenco.

Amb l’objectiu que les famílies puguen acompanyar els i les estudiants en aquest procés, la Fira Orienta’t 2019 ha reservat la vesprada de dijous per a aquestes atencions personalitzades. Aquest servei es prestarà entre les 15.30 i les 18.30 hores del dia 14, mentre que la fira romandrà oberta per a visites de concertades dels centres i del públic en general també els dies 13 i 14 en horari de 9.00 a 14.00 hores.

Cal destacar que l’estudiantat trobarà en aquest espai activitats lúdiques concebudes per a fer arribar la informació sobre els itineraris educatius, estands amb referències de centres públics, privats i concertats i tallers formatius pràctics. Un equip de professionals de l’orientació acadèmica estarà a la disposició de les persones interessades per a facilitar informació i resoldre dubtes, per la qual cosa, a més de la distribució de fullets en el moment, el públic podrà accedir a recursos i dades en línia per a la seua posterior consulta.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *