martes, 24 de noviembre, 2020  |  
Almassora destinarà el pressupost de les festes de Santa Quitèria per a la recuperació econòmica Almassora destinarà el pressupost de les festes de Santa Quitèria per a la recuperació econòmica

- 6 abril, 2020 -

La reina, María Gonell Esteve, i la seua cort accediran al tron en 2021 Almassora destinarà el pressupost de les festes de Santa Quitèria per a la recuperació econòmica

La reina, María Gonell Esteve, i la seua cort accediran al tron en 2021

Castellón Información

La Junta Local de Festes d’Almassora (JLF) i la regidoria de l’àrea han confirmat la suspensió de les festes de Santa Quitèria a causa de la pandèmia de coronavirus. La reina de les festes 2020, María Gonell Esteve, i les dames de la seua cort d’honor han acordat retardar un any la representació del seu càrrec i, per tant, accediran al tron al maig de 2021.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha agraït a les tres joves i a les seues famílies “la responsabilitat i comprensió” mostrades davant una decisió inèdita en el municipi i precipitada per l’alerta sanitària. La JLF va traslladar a la reina i les seues dames la possibilitat que accediren al tron en els dies previs a la setmana gran d’octubre o que Almassora mantinguera el calendari habitual que marca l’acte de presentació, pregó i romeria en un mateix cap de setmana al maig de 2021.

“Finalment, totes elles estan d’acord a ajornar un any el seu càrrec i així es farà, amb el doble d’il·lusió i amb la responsabilitat que tots sabem que el més important ara és atallar el virus i que les persones malaltes es recuperen”, ha assenyalat Falcó. La màxima responsable de l’àrea ha incidit en què l’Ajuntament manté, de moment, les celebracions en honor a la Mare de Déu del Roser, supeditades com tot el calendari d’activitats a la superació de la pandèmia.

Reactivar l’economia

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ja ha trasllat la suspensió a tots els grups polítics amb representació municipal i aquest matí, en junta de govern celebrada a distància, ha confirmat al seu equip la decisió de la reina i la seua cort. La voluntat del consistori passa per reactivar l’economia d’Almassora amb fons de la partida de Festes, així com d’altres àrees que han suspés la programació prevista pel coronavirus.

Esports, cultura, activitats educatives, cursos per a la joventut… la pràctica totalitat del consistori ha paralitzat el pressupost vigent davant l’alerta sanitària, un fet que motivarà la reestructuració dels comptes públics de l’exercici una vegada que finalitze la situació d’emergència.

Google+
Whatsapp Telegram