Miércoles, 22 de mayo, 2019  |  
Eryka Gabriela Argint guanya el concurs de diseny de mascota per a Expoentreteniment d’Almassora Eryka Gabriela Argint guanya el concurs de diseny de mascota per a Expoentreteniment d’Almassora

- 7 diciembre, 2018 -

Moli cobrarà vida durant la fira nadalenca, que començarà el pròxim 26 de desembre Eryka Gabriela Argint guanya el concurs de diseny de mascota per a Expoentreteniment d’Almassora

Moli cobrarà vida durant la fira nadalenca, que començarà el pròxim 26 de desembre

Castellón Información

L’Expoentreteniment d’Almassora ja té mascota per a l’edició de 2018. El jurat, format per representants de les associacions de mares i pares de tots els centres educatius de la localitat, ha triat la creació d’Eryka Gabriela Argint (de 2º de primària del CEIP Cardenal Cisneros)  que recrea un simpàtic ós panda.

Aquest disseny serà adaptat a una disfressa gràcies a la qual Moli, nom de la mascota, cobrarà vida durant la fira infantil i juvenil. Eryka i els altres dos finalistes del concurs, Álvaro Milian i Carmen Fernández, arreplegaran el seu premi durant l’acte d’inauguració de la Expoentreteniment, que se celebrarà el pròxim 26 de desembre en el Recinte Fester.

Almassora - mascota Moli

Així mateix, arreplegaran els seus regals com a guanyadores del concurs de dibuix ‘Pinta el Nadal’ les alumnes del CEIP Ambaixador Beltrán Martina Cuica, en la categoria infantil, i Irene Llueca, en la categoria de primària. Els finalistes, els qui també rebran premis en aquesta edició, ha sigut Judith Pesudo, Ainhoa Visurraga, Héctor Ramírez, Lluna Romero i Keyla Schneider.

Totes i tots els alumnes guanyadors seran rebuts pel regidor de Joventut, Xavier Trenco, en el saló de plens, on l’edil els farà lliurament del diploma que els acreditarà com a guanyadores i finalistes. “Més de 2.500 xiquetes i xiquets de tot el municipi han pogut expressar la seua creativitat un any més gràcies aquests concursos  artístics nadalencs, un assoliment que podem celebrar gràcies a la implicació dels equips docents i de les AMPA”, ha manifestat Trenco.

La Regidoria de Joventut ha tret a concurs públic l’organització de la fira Expoentreteniment per a complir amb la nova llei de contractació pública. L’esdeveniment nadalenc oferirà, en la vint-i-sisena edició, actuacions musicals i teatrals d’inauguració i de tancament, una quinzena de tallers propis i un pla de dinamització en el qual inclourà a les activitats de les associacions. A més, per a arribar fins al Recinte Fester, l’Ajuntament d’Almassora habilitarà dos trens turístics que recorreran tot el municipi.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *