Miércoles, 19 de febrero, 2020  |  
Almassora convoca el XXVI Concurs de cartell de festes de Santa Quitèria que premiarà amb 600 euros el millor disseny Almassora convoca el XXVI Concurs de cartell de festes de Santa Quitèria que premiarà amb 600 euros el millor disseny

- 8 febrero, 2019 -

El certamen està obert a tots els pintors i artistes i s’obri també la competició de fotografies taurines Almassora convoca el XXVI Concurs de cartell de festes de Santa Quitèria que premiarà amb 600 euros el millor disseny

El certamen està obert a tots els pintors i artistes i s’obri també la competició de fotografies taurines

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha convocat el XXVI Concurs de cartell de festes de Santa Quitèria de 2019 que premiarà amb 600 euros el millor disseny. El certamen està obert a tots els pintors i artistes que desitgen participar per a triar l’obra més representativa de les celebracions patronals. El termini de presentació dels treballs acaba el dia 29 de març de 2019 a les 13.00 hores.

El cartell haurà de tindre forma vertical amb una superfície pintada de 65×90 centímetres sobre un bastidor de 70×100. En els originals, de forma ben visible i que regruix per la col·locació i grandària de les lletres, haurà de figurar l’escut de la vila amb vèrtexs superiors recte i i vèrtexs inferiors corbs i apèndix inferior central. La proporció del castell amb dues portes, adornat amb merlets, coronat amb tres torres també emmerletades. El fons de l’escut serà blau ‘pantone 2945′. el castell estarà definit amb carreus sobre un fons de color pedra clar ‘pantone 1245′.

És imprescindible que en el cartell figure la inscripció ‘Festes de Santa Quitèria 2019 Almassora. Del 17 al 25 de maig. Festes d’Interés Turístic Provincial’. Els treballs presentats portaran un lema, que constarà així mateix en un sobre tancat, en l’interior del qual haurà d’anar el nom, cognoms, domicili, població, data de naixement, NIF de l’autor i telèfon de contacte.

Fotografia taurina

D’altra banda, l’Ajuntament d’Almassora ha convocat el XXVI Concurs de fotografia taurina, obert a qualsevol artista que presente una o més obres, en color o blanc i negre, sempre que retrate algun instant de la celebració de bous al carrer en la localitat. La imatge serà lliure, en grandària màxima de 30×40 centímetres, muntada sobre cartolina de 40×40 cm.

Al dors de cada fotografia, constarà el títol de l’obra i un pseudònim, que serà el mateix per a totes les obres presentades per un mateix autor. Les fotografies aniran acompanyades d’un sobre que haurà de portar idèntic pseudònim en el seu exterior i, en el seu interior, constarà nom i cognoms, domicili, població, NIF, telèfon de contacte i lloc on estiga presa la fotografia, que ha de ser obligatòriament algun espai d’Almassora.

El termini de presentació de les fotografies començarà a partir de la publicació d’aquestes bases en el Butlletí Oficial de la Província i finalitzarà el 28 de març de 2019 a les 13.00 hores. El guanyador obtindrà un premi de 300 euros, mentre que l’accèssit per al segon classificat està valorat en 200 euros.

 

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *