Domingo, 20 de enero, 2019  |  
El Servei Esportiu d’Almassora premiarà l’organització per part dels clubs de les proves o activitats El Servei Esportiu d’Almassora premiarà l’organització per part dels clubs de les proves o activitats

- 12 enero, 2018 -

Aquesta novetat s'introdueix dins del programa de subvencions que ascendeix a 164.034,52 euros El Servei Esportiu d’Almassora premiarà l’organització per part dels clubs de les proves o activitats

Aquesta novetat s’introdueix dins del programa de subvencions que ascendeix a 164.034,52 euros

Castellón Información

El Servei Esportiu Municipal (SEM) donarà suport durant l’any 2018 als clubs i als esportistes més destacats d’Almassora amb un programa de subvencions que ascendeix a 164.034,52 euros. Les ajudes estaran orientades a fomentar “l’esport de competició i estimular la celebració esdeveniments de rellevància” en el municipi, tal com ha informat el regidor d’Esport, Xavier Trenco, durant la presentació de les diferents línies de prestacions.

Com a novetat, el SEM ha introduït una categoria específica orientada a premiar els clubs per l’organització de proves o activitats i que estarà dotada amb 10.000 euros. Entre els aspectes que valorarà el consistori, destaquen la promoció de l’esport femení i adaptat, així com el nivell de la competició i el nombre de participants en l’esdeveniment.

A fi de promoure la transparència en el procés de concessió se subvencions i d’informar de les diferents línies del programa, el SEM ha remès una comunicació escrita a tots els clubs del municipi en la qual especifica les quantitats concedides a cada entitat. Trenco ha posat en valor l’exercici d’obertura realitzat pel seu departament perquè “tots els ciutadans que formen part d’un club i les respectives directives coneguen la contribució municipal i els criteris amb el quals el SEM atorga les ajudes”.

En aquest sentit, Esports ja va anunciar que en l’exercici de 2018 cobriria les despeses de cada fitxa federativa i per arbitratges de les formacions esportives a través d’una línia de subvencions nominativa que ascendeix a 115.034,52 euros. 14 clubs inscrits en competències oficials es beneficiaran d’aportacions que oscil·laran entre els 32 i 152 euros per atleta i temporada, uns imports dels quals -gràcies al procediment administratiu creat pels tècnics municipals- podran percebre el 50% a l’inici de l’any.

Trenco també ha volgut reconèixer la contribució que la companyia BP realitza a aquest programa d’ajudes, una col·laboració que renovarà en 2018 amb una aportació de 29.000 euros. “Per tercer any consecutiu, BP fomentarà la pràctica esportiva a Almassora i el seu paper serà fonamental per a que els clubs puguen seguir portant endavant la seua labor, sobretot amb l’esport base”, ha destacat el regidor.

Així mateix, el consistori mantindrà la iniciativa dirigida als esportistes individuals o per parelles, dotada amb altres 10.000 euros i a la qual podran acollir-se els atletes que destaquen en diferent disciplines, encara que formen part d’un club. Igual que en l’anterior edició, el consistori valorarà els resultats esportius de la temporada i els desplaçaments.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *