Viernes, 24 de mayo, 2019  |  
Almassora posa en marxa un servei d’autobús 24 hores amb motiu de la celebració de les festes de la Magdalena Almassora posa en marxa un servei d’autobús 24 hores amb motiu de la celebració de les festes de la Magdalena

- 14 marzo, 2019 -

El ‘Bus de la marxa’ funcionarà les nits de divendres i dissabte i connectarà amb l'horari diürn Almassora posa en marxa un servei d’autobús 24 hores amb motiu de la celebració de les festes de la Magdalena

El ‘Bus de la marxa’ funcionarà les nits de divendres i dissabte i connectarà amb l’horari diürn

Castellón Información

El ‘Bus de la marxa’ amb el qual la Regidoria de Joventut cobreix el transport públic durant els períodes festius connectarà amb l’autobús diürn durant les pròximes festes de la Magdalena. D’aquesta manera, el consistori oferirà servei de manera ininterrompuda des del matí del dissabte 23 i fins a la nit del diumenge 24 durant el primer cap de setmana.

Per al segon cap de setmana, el transport funcionarà també durant tota la nit del divendres 29, de manera que els usuaris podran desplaçar-se o tornar des de la capital provincial des del matí d’aqueix divendres fins a la nit del diumenge 31. El preu del bitllet per al servei que facilita l’Ajuntament es mantindrà en els 0,50 euros, idèntica tarifa a la d’anteriors edicions.

Almassora bus magdalena 2019Com ha apuntat el regidor de Joventut, Xavier Trenco, “aquest és uns dels serveis de transport que més utilitza la ciutadania i ampliar-ho facilitarà l’accés a més veïnes i veïns i reduirà les esperes”. Amb aquesta mesura, el consistori dóna “totes les facilitats per a deixar el cotxe a casa” i apostar per “un transport més barat, més còmode i més sostenible”.

Així doncs, el ‘Bus de la marxa’ de Magdalena, realitzarà la primera eixida des de Castelló a les 22.00 hores del dissabte i l’última a les 7.00 hores del diumenge. El primer viatge des d’Almassora serà a les 22.30 i l’últim a les 7.30, per la qual cosa la freqüència de pas serà de 30 minuts. Per a la nit del divendres 29, la primera eixida des de Castelló serà a les 22.00 hores i l’última a les 6.30 hores.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *