Viernes, 22 de junio, 2018  |  
L’Alcora reforma i fa accessibles els banys del pavelló poliesportiu que no s’han adequat des del 84 L’Alcora reforma i fa accessibles els banys del pavelló poliesportiu que no s’han adequat des del 84

- 14 septiembre, 2017 -

Es tracta del segon projecte que realitza la brigada d'ocupació a l'espai últimament, ja que fa poc han finalitzat el condicionament i pintura de... L’Alcora reforma i fa accessibles els banys del pavelló poliesportiu que no s’han adequat des del 84

Aquest és el segon projecte que realitza la brigada d’ocupació a l’espai en els últims mesos, ja que recentment han finalitzat el condicionament i pintura de les parets

Castellón Información

La brigada d’ocupació social de l’Ajuntament de l’Alcora està duent a terme un projecte de reforma integral dels banys del pavelló poliesportiu. Es tracta d’unes obres “molt demandades” pels usuaris d’aquestes instal·lacions, doncs, des de la inauguració del poliesportiu, l’any 1984, no s’havia realitzat cap actuació en aquests banys, presentant un estat de deteriorament “important”.

A més de reformar els existents, es van a crear nous banys, als quals s’accedirà des de la cantina. Cal destacar que, per primera vegada, es podrà accedir als banys tant des de la pista com des de la cantina, adaptant-se per a discapacitats i persones amb mobilitat reduïda.

L’alcalde, Samuel Falomir, la regidora d’Esports, Ana Huguet, i el regidor de Joventut, Robert Tena, han visitat aquest matí les obres.

Aquest és el segon projecte que realitza la brigada d’ocupació al pavelló en els últims mesos, ja que recentment han finalitzat el condicionament i pintura de les seues parets.

Des de l’equip de govern destaquen la “gran tasca” que estan realitzant els treballadors de la brigada d’ocupació, “executant projectes d’interès per al nostre municipi amb uns resultats més que satisfactoris”.

Altres actuacions recents 

A més d’aquests projectes de la brigada d’ocupació, el pavelló poliesportiu municipal de l’Alcora ha sigut objecte enguany de diferents actuacions de millora amb l’objectiu d’adequar les seues instal·lacions a la normativa vigent.

Millores banys poliesportiu alcoraD’una banda, s’ha ampliat l’amplària del passadís de circulació de les graderies per poder evacuar als espectadors en condicions de seguretat. Així mateix, s’ha substituït la barana de separació del passadís per una metàl·lica.

Una altra de les actuacions escomeses ha consistit en la instal·lació de mesures de protecció contra incendi (boques d’incendi equipades i detectors d’incendis). També s’han substituït els cristalls de la façana, que es trobaven amb un alt grau de deterioració, per cristalls fixos i cristalls abatibles amb accionador per motor elèctric, de manera que s’assegura una correcta i automàtica ventilació del pavelló.

A més, s’ha reforçat la ventilació amb dos ventiladors de gran cabal, s’ha instal·lat un parallamps, s’ha dotat de cablejat per a internet la zona d’oficines, s’han adequat les portes d’accés a la cantina, al gimnàs i als magatzems i s’ha pavimentat amb ceràmica l’oficina del pavelló.

Aquestes actuacions, finançades entre l’Ajuntament de l’Alcora i la Diputació de Castelló, vas ascendir a 120.000 euros.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *