Martes, 21 de mayo, 2019  |  
L’alcalde de Peñíscola torna a alçar la veu i denuncia que el centre de salut segueix sense fisioteràpia des de 2016  L’alcalde de Peñíscola torna a alçar la veu i denuncia que el centre de salut segueix sense fisioteràpia des de 2016 

- 19 febrero, 2019 -

Martínez reclama a la Conselleria de Sanitat "un tracte just" per a la localitat i lamenta que la treballadora social “com a molt... L’alcalde de Peñíscola torna a alçar la veu i denuncia que el centre de salut segueix sense fisioteràpia des de 2016 

 Martínez reclama a la Conselleria de Sanitat “un tracte just” per a la localitat i lamenta que la treballadora social “com a molt ve un dia a la setmana”

Castellón Información 

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha tornat a alçar la veu per reclamar a la Conselleria de Sanitat “un tracte just” per a Peníscola.

Després d’haver contractat des de la mateixa administració local el servei de transport sanitari, davant la negativa de la Generalitat, des del consistori peniscolà no s’ha cessat en l’empeny de “seguir reclamant el que ens correspon per llei” ha assegurat Martínez, referint-se als serveis que pertoquen al municipi per comptar amb un centre de salut “i que, des de l’obertura, fa més de dos anys, no s’han cobert”, ha constatat.

El centro de salut “des del primer dia no té servei de fisioterapeuta; no comptem amb els serveis que ens corresponen des que som un centre independent de Benicarló”, així el primer edil ha relatat que la porta d’aquest servei està tancada des de l’obertura del centre.

De la mateixa manera, l’alcalde ha posat en evidència a la Conselleria que “no sols ens prive de serveis imprescindibles, sinó que retalle també en serveis necessaris i ens faça compartir recursos amb altres municipis, sobresaturant les esperes i impossibilitant que s’atenga els pacients com correspon”, així, Martínez s’ha referit al servei que la treballadora social sanitària, “que com a molt ve un dia a la setmana quan ens correspon comptar amb aquest servei a diari”.

El centre de salut de Peníscola es va licitar el 2013, es va adjudicar el maig de 2014 i les obres van acabar el novembre de 2015. La posada en marxa i l’obertura es demorava fins a octubre de 2016, “des de la data hi ha serveis que encara queden per cobrir” ha reclamat Martínez.

Peníscola, “sí que compleix”

En esta línia, Martínez ha recordat que l’Ajuntament de la ciutat va respondre afirmativament a la Conselleria quan aquesta sol·licitava fer-se càrrec d’un vehicle si volia comptar en el municipi amb la Unitat Hospitalària a Domicili. “No dubtem, malgrat que altres municipis compten amb un vehicle de la Generalitat, l’Ajuntament de Peníscola va comprar un vehicle que ha cedit a la Conselleria perquè els facultatius puguen desplaçar-se fins els habitatges dels pacients de la nostra localitat”; així mateix, l’alcalde ha recordat que per facilitar l’ampliació de reforços en la temporada d’estiu, “l’Ajuntament ha posat a disposició dels metges allotjament gratuït”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *