Martes, 31 de marzo, 2020  |  
Alcalà de Xivert comença el compte arrere per a tres dies intensos d’ambient carnavalero Alcalà de Xivert comença el compte arrere per a tres dies intensos d’ambient carnavalero

- 19 febrero, 2020 -

Les celebracions arrancaran el divendres amb la benvinguda a Carnestoltes i el dissabte a la nit serà la gran desfilada Alcalà de Xivert comença el compte arrere per a tres dies intensos d’ambient carnavalero

Les celebracions arrancaran el divendres amb la benvinguda a Carnestoltes i el dissabte a la nit serà la gran desfilada

Castellón Información

La màscara de Carnestoltes ja presideix la façana de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert. Senyal inequívoc que els dies de festa s’acosten. Aquesta localitat del Baix Maestrat ja respira ambient carnavalero. I és que seran tres dies, des del divendres fins al diumenge, on els xivertencs es bolcaran en aquesta festa de colorit i diversió.

Durant tres dies es viuran sis desfilades. El divendres hi haurà tres: a les 12.30 hores serà el dels alumnes CEIP Lo Campanar i els usaris de la Unitat de Respir. A les 17.30 hores serà el torn a l’Escola Infantil Bosc dels Fades i de la Ludoteca. I a les 21.30 hores serà la desfilada de la Benvinguda a Carnestoltes.

Per al dissabte a les 16.30 hores tindrà lloc la Desfilada infantil i a la nit, a les 22.00 hores, serà la gran desfilada on participaran deu colles. I per al diumenge a les 18.00 hores serà l’últim de les desfilades, el de l’enterrament de la Sardina amb el qual es posarà punt i final als carnestoltes 2020.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *