martes, 1 de diciembre, 2020  |  
L’Ajuntament de Vilafamés posa en marxa la campanya ‘Queda’t a casa i engalana el teu balcó!’ L’Ajuntament de Vilafamés posa en marxa la campanya ‘Queda’t a casa i engalana el teu balcó!’

- 17 marzo, 2020 -

Aquesta mesura farà que les xiquetes i xiquets que no van a l'escola puguen fer més entretinguda l'estança dins de les seues cases L’Ajuntament de Vilafamés posa en marxa la campanya ‘Queda’t a casa i engalana el teu balcó!’

Aquesta mesura farà que les xiquetes i xiquets que no van a l’escola puguen fer més entretinguda l’estança dins de les seues cases

Castellón Información

L’Ajuntament de Vilafamés ha posat en marxa una nova campanya per al seu veïns. Amb la situació d’urgència sanitària que estem vivint a causa del coronavirus, COVID-19 i després del Reial Decret 463/2020, aprovat aquest dissabte pel Consell de Ministres extraordinari, que declara l’estat d’alarma a Espanya per a frenar l’avanç de la pandèmia; ens obliga a tota la ciutadania a romandre en les nostres cases, fins nova ordre.

Aquesta mesura suposa una severa restricció al moviment dels ciutadans, però sens dubte a qui més afectarà serà als més menuts. Primerament amb la suspensió de les classes en tot el sistema educatiu, des de la Generalitat i ara amb l’estat d’alarma, on ni tan sols poden sortir de casa par anar a jugar al carrer.

Tots sabem el difícil que és tindre a un xiquet tancat per moltes hores a casa, així que des de l’Ajuntament ha iniciat aquesta campanya del “queda’t a casa”, amb un concurs; nomenat Queda’t a casa i engalana el teu balcó!

L’objecte del concurs és decorar i engalanar balcons i finestres. Aquest concurs vol ser un xicotet homenatge per part dels xiquets i xiquetes de Vilafamés, a tot el personal sanitari i a tots els col·lectius que estan treballant de valent per parar el coronavirus. Aquesta campanya farà que les xiquetes i xiquets que no van a l’escola puguen fer més entretinguda l’estança dins de les seues cases, alhora que amb aquesta idea potencien la seua creativitat i contribuïsquen així amb una bona causa.

BASSES DEL CONCURS:

1. Els materials utilitzats seran reciclats i naturals (flors, plantes…).

2. El concurs és només per xiquetes i xiquets.

3. Una volta engalanat el balcó o la finestra s’haurà de mantenir així fins al dia 29 de març.

4. S’ha de fer una foto del balcó o la finestra i enviar-la per correu electrònic, a fiestas@vilafames.es posant en l’assumpte del correu: QUEDA’T A CASA I ENGALANA EL TEU BALCÓ. Indica al cos del correu el títol de la teua creació, el teu nom i l’edat.

5. El jurat serà un representant de l’Ajuntament, un representant de l’escola i un representant dels artistes del poble.

Hi haurà un detall per a cada casa participant i tres premis per als més originals.

1r premi: un val de 50 € per a material escolar

2n premi: un val de 30 € per a material escolar

3r premi: un val de 20 € per a material escolar

Els vals seran vàlids només en comerços locals.

Google+
Whatsapp Telegram