Sábado, 7 de diciembre, 2019  |  
La regidora d’Educació de Vila-real es reuneix amb els representants d’AMPA per conéixer les seues necessitats La regidora d’Educació de Vila-real es reuneix amb els representants d’AMPA per conéixer les seues necessitats

- 21 julio, 2019 -

La situació dels projectes de millora de centres inclosos en el Pla Edificant va ser un dels temes abordats en la primera reunió La regidora d’Educació de Vila-real es reuneix amb els representants d’AMPA per conéixer les seues necessitats

La situació dels projectes de millora de centres inclosos en el Pla Edificant va ser un dels temes abordats en la primera reunió

Castellón Información

Aida Beteta, la nova regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vila-real, ha mantingut una primera reunió informal amb la junta coordinadora d’AMPA de la ciutat per tal de conéixer de primera mà les necessitats, suggeriments i problemes dels centres docents de la ciutat. L’entitat agrupa a 19 associacions de mares i pares d’alumnes de l’escola pública i concertada de la localitat -15 col·legis d’educació infantil i primària i 4 instituts de secundària-, que representen a prop de 6.000 famílies de Vila-real.

La situació dels projectes de millora de centres inclosos en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, la construcció del nou aulari d’Infantil al Carles Sarthou, o la situació del personal de consergeria en alguns dels centres van ser alguns dels temes abordats en aquesta primera presa de contacte de la nova regidora. Altres qüestions plantejades per les AMPA en la reunió són l’estat de l’arbrat dels patis escolars, en particular després de les incidències climatològiques del curs passat, que van obligar a eliminar alguns exemplars, així com la possibilitat d’impulsar programes que permeten la utilització de les instal·lacions dels centres fora de l’horari escolar.

Aida Beteta, regidora Educació en reunió ampa

La recuperació de la Jornada de convivència d’escoles i famílies, que tancava el curs escolar a l’ermita, i la dotació de mobiliari municipal per a les diferents activitats de les AMPA són altres assumptes traslladats a la coordinadora, que preveu dotar-se d’estatuts per a formalitzar l’entitat, després de 10 anys de funcionament.

“Hem pres bona nota de les qüestions plantejades per les AMPA i estem treballant ja per a donar resposta a moltes d’elles, com la millora de zones verdes en algun centre o també estudiar la possibilitat d’implantar programes pilot de patis oberts”, assenyala Beteta.

La regidora valora la implicació de la Coordinadora en la millora de l’educació a la ciutat. “Són la veu de les famílies i la seua aportació és fonamental per a seguir fent de Vila-real la Ciutat Educadora que som”, conclou.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *