Domingo, 20 de septiembre, 2020  |  
Les aigües residuals de Nules presenten resultats negatius de Sars-CoV-2 Les aigües residuals de Nules presenten resultats negatius de Sars-CoV-2

- 14 agosto, 2020 -

La investigació realitzada per Facsa s'enmarca en el projecte 'Covid Water' que realitza l'empresa del Grup Gimeno Les aigües residuals de Nules presenten resultats negatius de Sars-CoV-2

La investigació realitzada per Facsa s’enmarca en el projecte ‘Covid Water’ que realitza l’empresa del Grup Gimeno

Castellón Información

La població de Nules segueix amb resultats negatius en les analítiques fetes per a la detecció de Covid en les aigües residuals. De fet, en les últimes mostres realitzades en aquest mes d’agost no es detecta material genètic del virus SARS-CoV-2 causant de la Covid.

Fins a la data s’han portat a terme un total de nou analítiques que s’emmarquen en el projecte Covid Water que desenvolupa l’empresa responsable del servei de proveïment d’aigua i del sistema de sanejament i depuració d’aigües residuals de la localitat, FACSA, en col·laboració amb l’Ajuntament de Nules.

Cal recordar que, aquest projecte va començar el passat mes de juny i les analítiques es fan de manera periòdica. La duració prevista és de 16 setmanes, “així doncs amb les mostres realitzades es pot fer un seguiment detallat de la situació de les aigües residuals de la població per poder prevenir contagis”, ressalta l’alcalde de Nules, David García.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *