Miércoles, 21 de agosto, 2019  |  
Adrián Sorribes presenta el programa socialista que se presenta a l’alcaldia de Nules Adrián Sorribes presenta el programa socialista que se presenta a l’alcaldia de Nules

- 15 mayo, 2019 -

"El nostre objectiu es governar la localitat, per això tenim cadascuna de les propostes previstes econòmicament", ha indicat Adrián Sorribes presenta el programa socialista que se presenta a l’alcaldia de Nules

“El nostre objectiu es governar la localitat, per això tenim cadascuna de les propostes previstes econòmicament”, ha indicat

Castellón Información

El candidat a l’alcaldia de Nules pel PSPV-PSOE, Adrián Sorribes, ha presentat el programa de govern socialista, al qual s’ha referit com ‘una proposta realista que garanteix una gestió seriosa i eficient capaç de continuar millorant Nules i d’atendre les necessitats reals de la ciutadania’.

L’acte de presentació, que ha tingut lloc a la Biblioteca Municipal, ha congregat a companys de partit i simpatitzants, que han volgut conèixer el conjunt de propostes plantejades per als pròxims 4 anys.

Sorribes, que ha estat acompanyat per l’equip de la candidatura, ha desgranat els pilars bàsics del programa socialista, que es recolzen en una gestió econòmica responsable, en les polítiques educatives i d’igualtat, i en les millores referides a l’àmbit d’urbanisme tant en el municipi com a la platja.

‘Aquest programa de govern parla de realitats i no de projectes que sonen molt bé, però que són inviables. Cadascuna d’aquestes propostes està prevista econòmicament, per la qual cosa el nostre programa de govern és la millor opció per a Nules. Durant aquestos 4 anys hem retornat la dignitat a l’Ajuntament de Nules i volem continuar liderant tot allò que queda per fer’, ha manifestat el candidat socialista.

‘El pròxim 26 de maig hem d’aconseguir l’alcaldia, i més perquè el govern d’Espanya i de la Generalitat són també socialistes. En aquestos 4 anys totes aquestes ingerències de les quals alguns parlen només s’han traduït en inversions importants per a Nules amb el Pla Edificant o amb els Fons Feder per a l’adequació dels carrers de Mascarell’, ha conclòs l’alcaldable.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *