jueves, 29 de octubre, 2020  |  
À Punt retrasmetrà els esdeveniments culturals de Vila-real À Punt retrasmetrà els esdeveniments culturals de Vila-real

- 22 septiembre, 2020 -

L'objectiu es promocionar els festivals de la ciutat, tals com el Real Jazz, Vila-real en Dansa, FITCarrer i Laqvima Vere À Punt retrasmetrà els esdeveniments culturals de Vila-real

L’objectiu es promocionar els festivals de la ciutat, tals com el Real Jazz, Vila-real en Dansa, FITCarrer i Laqvima Vere

Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real ha renovat el conveni amb la Societat Anònima de Mitjans de comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC), i àmplia la cobertura en ràdio i televisió, a través de À Punt, de la programació cultural de la ciutat. L’acord té per objectiu la promoció de certàmens de referència en el calendari cultural i de festivals de Vila-real; en concret, el Real Jazz, Vila-real en Dansa, FITCarrer i Laqvima Vere.

El conveni permetrà l’enregistrament dels concerts i la retransmissió en directe, a través de la ràdio de À Punt, de la cinquena edició del Festival de Jazz de Vila-real, que es celebra aquest cap de setmana, del 25 al 27 de setembre. À Punt també realitzarà la cobertura de la novena edició del festival Vila-real en Dansa, que tindrà lloc del 21 al 25 d’octubre, la 33a edició del Festival Internacional de Teatre al Carrer, FITCarrer, i el tradicional concert de passió musical Laquima Vere de Setmana Santa. “Per a l’Ajuntament és molt positiu que un mitjà de comunicació tan important com À Punt faça difusió de les activitats que fem, perquè som conscients del moment tan complicat que les empreses de l’àrea cultural estan travessant, i per això volem demostrar que Vila-real continua apostant per una cultura segura”, ha afirmat la regidora de Cultura, Rosario Royo.

A través d’aquest conveni de col·laboració, À Punt, serà el mitjà de comunicació oficial encarregat de la difusió les publicacions relaciones amb aquests esdeveniments, a més de facilitar la seua presència en els espais informatius i programes de ràdio i televisió de la cadena. “Vila-real és capdavantera i referent en teatre de carrer, amb FITCarrer, i també en la dansa contemporània, el jazz i la representació musical Laqvima Vere. Quatre esdeveniments de gran repercussió que, gràcies a aquest acord, consoliden també la seua projecció en l’àmbit autonòmic”, conclou Royo.

Google+
Whatsapp Telegram